Menu Sluiten

Solvid Werkt hecht veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening. Daarom wordt het gewaardeerd als opdrachtgevers en klanten ons voorzien van feedback. Immers, op die manier weten we wat er speelt en kunnen we de dienstverlening aanscherpen daar waar nodig.

Zeer positief heb ik het traject ervaren. Stephanie heeft mij laten ontdekken waar mijn talenten liggen en wat mijn kwaliteiten zijn. Stephanie is hier goed mee omgegaan, mijn wensen en mogelijkheden zijn serieus genomen. Er was ruimte voor mijn prive situatie en dit vind ik fijn. Er was een informele sfeer. Je hebt me altijd een spiegel voor gehouden en mij zelf de beslissingen laten nemen.

Naomi

Mijn ervaring met het re-integratie traject wat ik heb gedaan met Stephanie was boven mijn verwachtingen. Het was een enorme drempel voor mij zelf persoonlijk om een stap te maken richting re-integratie. Maar door de fijne sfeer en het luisterend oor en het vertrouwen wat mij is gegeven, kon ik mezelf zijn, waardoor dit traject met vlag en wimpel is geslaagd! De huisbezoeken, telefoontjes wanneer het nodig was, je directheid wat mij enorm weer met twee voeten op de grond zetten. Het vertrouwde gevoel wanneer ik een paar keer op mijn giecheltje ben gegaan dat ik werd opgevangen. Alles maar ook de kleine dingen hebben er toe doen zorgen dat ik nu een sterkere vrouw ben geworden die weet wat ze wil, wat ze kan, en wat verstandig is.

Dat alles heeft doen leidingen tot een fantastische baan waar ik voorheen nooit aan zal denken, omdat Stephanie mij heeft geleerd mijn oogkleppen af te zetten en dat goed, goed genoeg is.

Stephanie onwijs bedankt voor jouw hulp en vertrouwen, ik zou het niet weten hoe ik het zonder je had kunnen doen! CHAPEAU!

Brenda

Ik heb het als re-integratietraject als goed ervaren. Stephanie was er voor mij; bijvoorbeeld bij solliciteren, bij mijn CV en motivatiebrieven. Stephanie stond echt voor mij klaar om mij te helpen wanneer ik dit nodig had.

Jose

Ik heb het traject heel positief ervaren. Ik heb veel geleerd, zoals vacatures zoeken. Hierdoor ben ik ook gestart met het vrijwilligerswerk om te kijken of mijn lichaam dit aan kan. Ik heb een fijne samenwerking met Stephanie gehad.’

Richard

Mijn ervaring bij Solvid (Perry Maselaman) was vanaf dag 1 goed. Ik kreeg de keuze uit 2 jobcoaches en mijn keuze viel op Perry vanwege zijn enthousiasme. Hij heeft mij geholpen aan een opleiding om te werken in de beveiliging. Die heb ik met succes afgerond en nu ben ik aan het werk. Ondanks dat Perry tijdelijk ziek was, was hij wel bereikbaar voor mij. Dat waardeerde ik heel erg.

Mike

Hartstikke goed. Ben echt hartstikke tevreden hoe het is gegaan, Stephanie heeft zich voor 100% ingezet voor mij.

Tommie

Mijn ervaring bij Solvid is positief. Ik ben goed begeleid en het was duidelijk wat er moest gebeuren en wat ik moest regelen. Ik kreeg goede feedback voor de dingen die ik regelde. Al was het iets kleins, dan kreeg ik alsnog altijd complimenten van Solvid. Dat zorgde voor een goed gevoel over mezelf. Dat is voor mij, en ik denk voor iedereen die in een re-integratie zit, heel erg belangrijk is. Bedankt voor alles.

Emine

Beste allemaal, ik ben zeer tevreden met mijn reïntegratie begeleidster Farida Asafiati, dankzij haar heb ik passende baan en is altijd bereikbaar geweest en tot heden! Hartelijk dank!
Nina

Het traject bij Solvid met Stephanie Uzeel was een fijn vertrouwd traject. Heb er toch wat dingen van mezelf weten te bemachtigen zoals wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. De klik was perfect, dat is ook al een heel ding voor mij. Ik ga nu een ochtend vrijwillig mee draaien bij een kringloopwinkeltje in een buurthuis wat we aan het opzetten zijn en ben er heel blij mee. We zijn samen na een ander buurthuis geweest waar deze afspraak uit kwam. Stephanie hield rekening met mij en snapte mij ook. Als ik toch nog terug ga na een traject hoop ik wel haar weer te krijgen. Bij deze was mijn ervaring met haar uitstekend!

Ook je ervaring delen?