Menu Sluiten

Krachtproject

Voor wie?

Dit re-integratietraject is door Solvid Werkt zelf ontwikkeld voor mensen die het werkproces willen hervatten na een ziekteproces ten gevolge van kanker. Onze ervaringsdeskundige zetten eigen ervaringen om naar ondersteuning bij het vinden van jouw kracht om weer aan het werk te gaan. De begeleiding binnen een Krachtproject wordt in veel gevallen ingezet vanuit één van de re-integratie trajecten zoals Participatie interventie, Bevorderen Maatschappelijke deelname of het Werkfit traject. Ook is dit traject in te zetten voor werkgevers die mensen in dienst hebben met kanker en/of ontwikkelingsadvies 45+.

Inhoud en resultaat 

Jij wordt geholpen bij het terugvinden van jouw kracht op diverse gebieden. Op jouw effectiviteit, het vertrouwen in jezelf, je kwaliteiten en/of energie. Dat doet Solvid Werkt onder andere door het inzetten van de volgende activiteiten:  

  • Bespreken van je toekomstperspectief.  
  • Leren grenzen te stellen.
  • Terugpakken van de regie.  
  • Benoemen waar je mogelijkheden en talenten liggen; wat kan ik? 
  • Achterhalen waar je naartoe wilt bewegen; wat wil ik? 

Om het werkproces te kunnen hervatten na een ziekteproces ten gevolge van kanker heb je soms dus meer nodig dan wilskracht, wij helpen je heel graag en weten waar we je dat extra steuntje in de rug kunnen geven. Je bent van harte welkom!